search

Explicit Vitamin Power Pack – Pure Serum Vitamin A+C+E

€ 57,77

Drie waardevolle beauty-vitamines in een handzame set

Aantal

Oma wist het al: vitamines zijn gezond! Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de huid. Het Vitamin Power Pack combineert de drie meest waardevolle beauty-vitamines in een set. Breng ’s morgens 2 à 3 druppeltjes gelijkmatig aan op je gezichtshuid. dit beschermt, versterkt en vitaliseert de hele dag. 

Vitamine A 

Vitamine A wordt beschouwd als het ingrediënt tegen rimpels. Veel professionals zweren bij de wonder-vitamine:”De meest effectieve bescherming tegen rimpels is om de zon te vermijden. Direct daarna komt vitamine A.”

Vitamine C 

Vitamine C werkt als krachtige antioxidant en beschermt de huidcellen tegen agressieve, externe aanvallen. Het gaat de vorming van pigmentvlekken tegen en stimuleert de regeneratie en versteviging van het bindweefsel.

Vitamine E 

Deze vitamine bestrijdt als antioxidant vrije radicalen van je huid. Maar is net zo waardevol voor het verbeteren van de vochtbinding – de belangrijkste vereiste voor de huid om zijn natuurlijke beschermende functie te behouden. Op deze manier voorkomt vitamine E vroegtijdige huidveroudering, voorkomt en vermindert het littekens en blijft je huid heerlijk zacht, elastisch en soepel.

L313
5 Items

Datasheet

inhoud
3 x 5ml