Ilse

Overbeharing
Nooit meer scheren of harsen na een bezoek aan de schoonheidsspecialiste.

iplaangezichtDe eerste keer komt u langs in Roosendaal voor een vrijblijvende intake. Ik leg u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Tevens kan ik dan de huid en haren bekijken of definitief ontharen mogelijk is.

Hoe werkt de behandeling voor Definitief Ontharen in Roosendaal?

De behandelkop van circa 3 cm2 wordt op de huid geplaatst. De huid word door de kop gekoeld en hierna komt er een lichtflits die het pigment van het haartje absorbeert. In het haarzakje word het licht omgezet in warmte waardoor de voedingsbodem van het haarzakje vernietigd word.

Aangezien niet alle haren tegelijkertijd onder in het haarzakje zitten (haren doorlopen verschillende groeistadia) worden alleen de haren vernietigd die helemaal onderaan in het haarzakje zitten. De rest groeit gewoon door, vandaar dat meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren een keer in de goede (anagene) groeifase gehad te hebben.groeicyclus

Vanuit Bergen op Zoom, Breda, Rucphen bent u binen 10 à 20 minuten in Roosendaal voor de behandeling.

Vóór de behandeling

Het is belangrijk om 6 weken voor de behandeling Definitief Ontharen het gebied wat u wil gaan behandelen niet meer meer aan zonlicht en zonnebank bloot te stellen. Vermijd ook bruiningscreme's en stop met harsen en epileren. Scheren mag wel tussendoor.

Na de behandeling

Wanneer uw huid onthaart is, blijft u uit de zon. Smeer de huid die onthaart is goed in met een sunblock factor 30 of hoger. De behandelingen worden met een tussenpose van 4 tot 8 weken uitgevoerd.

Doet definitef ontharen pijn?

Tijdens de behandeling voelt het alsof er kleine elastiekjes tegen de huid aangetikt worden. Daarna voelt de huid die onthaard is soms nog een beetje warm.

Wat zijn de kosten van Definitief Ontharen?
Een kuur van 8 behandelingen