Ilse

Anti-aging behandeling
Wat kunnen we voor u betekenen?

Kom langs voor een vrijblijvende intake, kunnen we samen de huid bekijken en een plan maken.
Wat als je er over 5 jaar jonger uitziet als vandaag. Ik ben zelf 52 jaar, maar word altijd minstens 10 jaar jonger geschat, ik verzorg mijn huid 2 keer per dag al jarenlang met huidverbeterende produkten van Deynique. De behandeling plus de produkten voor thuis versterken elkaar en leveren samen het beste resultaat.

Ik begin altijd met een biofacelifting een aantal keer om de huid te ontgiften en te ontslakken, zodat de produkten voor diep de huid in kunnen. Daarna kunnen we samen kijken naar het vervolg.

enterpenEen van de mogelijkheden is een behandeling met de enterpen bv, de nieuwste techniek op het gebied van micro needling.

De Enterpen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Microneedling met de Enterpen kan ingezet worden bij de behandeling van fijne lijntjes (rimpels), huidverjonging, zonbeschadiging, pigmentvlekken, grove huidstructuur, vergrote poriën en striae (striemen).

 

 

De werking van de Enterpen

Microneedling is een revolutionaire methode waarbij met behulp van de Enterpen vibrerend microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en de herstructurering van collageen en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor steviger, egaler van kleur en ziet er frisser uit. Maar ook wordt de huid gladder, weerbaarder en voller.