Ilse

Vierhanden massage
massage_behandeling

Het ontvangen van een vierhanden massage is iets heel bijzonders.

Waar je in een twee handen massage met je aandacht de handen kunt volgen en zelfs sturen, zal je bij een vierhanden massage ervaren dat je al meer gaat loslaten en overgeven. Door het liefdevol afstemmen op elkaar als masserend koppel, verbinden we ons met elkaar en met jou. Dat betekent dat er veel liefdesenergie door je heen kan gaan stromen. Het doel is niet het doorkneden van de spieren maar het op integere en subtiele wijze uitnodigen van de energie te laten stromen in je lichaam.

Dat doen we op veel manieren, waarbij speelsheid en lichtheid onze kwaliteiten zijn. Een vierhanden massage moet je gewoon laten gebeuren. We overleggen van tevoren waar je grenzen liggen en waar je open wilt verkennen en ervaren.

 

Een behandeling begint met een kort intakegesprek, "terwijl je ondertussen kunt genieten van een heerlijk warm voetbad", waarin jij je wensen aan kunt geven. Bijvoorbeeld of je de massage puur doet voor de ontspanning of juist om bewust je lichaam beter te leren kennen

De massage zelf duurt de door jou aangegeven minuten, 60,90 of 120 minuten, je ligt op een heerlijk verwarmde tafel in een sfeervolle omgeving.