Ilse

Anti aging / huidverbetering
Anti aging / huidverbetering

1

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijpen we bij Bink&Beauty als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering. Met Deynique ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

Benieuwd welk resultaat we bij u kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een intake!

Huidveroudering

Anit-aging is een term die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Het verwijst naar het tegengaan van het verouderingsproces van de huid. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals rimpels, kraaienpootjes, plooien, vlekken, een droge of slappe huid.

Van nature werkt de huid zelf aan verandering en vernieuwing. Naarmate u ouder wordt, verloopt dit proces trager. Met anti-aging producten kunt u het natuurlijke proces positief beïnvloeden en het lichaam weer activeren om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor celvernieuwing.

Hoe gezonder u leeft, hoe beter het resultaat. Want huidveroudering is niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met uw persoonlijke levensstijl. Roken, drinken, beweging en eetgewoontes spelen een rol bij anti-aging.

Deynique & Anti-Aging

Deynique richt zit op de lange termijn en biedt een totaalconcept op het gebied van anti-aging. De kracht van ons merk zit hem in de juiste combinatie van behandelingen bij een professionele schoonheidsspecialiste en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamde synergetische werking: samen doen ze meer dan afzonderlijk.

De producten van Deynique pakken de oorzaak van huidveroudering aan en zorgen voor een natuurlijke huidverbetering. Bij anti-aging ontdoen we de huid eerst van afvalstoffen. Daarna voeden we de huid met werkzame stoffen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om weer actief te worden en belangrijke stoffen aan te maken.

Er bestaat helaas geen wondermiddel om het verouderingsproces van uw huid te stoppen. Met Deynique anti-aging vertraagt u het natuurlijke verouderingsproces van uw huid echter sterk. Uw huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger en ziet er verzorgd, jonger en frisser uit. U voelt zich gegarandeerd mooier en prettiger!