Ilse

Vette huid en verstopte poriën behandelen
De Aziatische Kruidenpeeling is 1 manier om acne te behandelen.

green peelDe Green peel is de enige kruidenpeelingsmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van 60 jaar en is 100% natuurlijk. Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. De Green Peel behandeling biedt de oplossing voor talloze huidproblemen, zowel voor het gezicht als het lichaam.

Er wordt samen met de klant gekeken naar de behandelmogelijkheden. We starten de behandeling ALTIJD met een vragenlijst en een uitgebreide huidanalyse.

Hoe werkt de Kruidenpeeling?

Door de speciale massage met het kruidenmengsel ontstaat er een intensivering van de doorbloeding en dat leidt tot een activering van de stofwisseling en tot zuivering van de huid waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt.. Door de verbetering van de bloedcirculatie kunnen bijvoorbeeld wondjes sneller genezen.

De green peel behandeling is zeer geschikt voor de acné huid.

De green peel is een intensieve herstellende behandeling, een mix van zuivere, natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals; kruiden, algen, mineralen, en enzymen, verrijkt met koninginnenbrij, tarwekiemolie, jojoba olie, vitamine A, C en E. Het stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

De Kruidenbehandeling is er in 3 varianten: