Ilse

Acné behandeling
De Aziatische Kruidenpeeling is 1 manier om acne te behandelen.

AcnebehandelingDe Green peel is de enige kruidenpeelingsmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van 60 jaar en is 100% natuurlijk. Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. De Green Peel behandeling biedt de oplossing voor talloze huidproblemen, zowel voor het gezicht als het lichaam.

 

 

 

Er wordt samen met de klant gekeken naar de behandelmogelijkheden. We starten de behandeling ALTIJD met een vragenlijst en een uitgebreide huidanalyse.

 

Hoe werkt de Kruidenpeeling?

Door de speciale massage met het kruidenmengsel ontstaat er een intensivering van de doorbloeding en dat leidt tot een activering van de stofwisseling en tot zuivering van de huid waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt.. Door de verbetering van de bloedcirculatie kunnen bijvoorbeeld wondjes sneller genezen.

De green peel behandeling is zeer geschikt voor de acné huid.

De green peel is een intensieve herstellende behandeling, een mix van zuivere, natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals; kruiden, algen, mineralen, en enzymen, verrijkt met koninginnenbrij, tarwekiemolie, jojoba olie, vitamine A, C en E. Het stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

De Kruidenbehandeling is er in 3 varianten:

 

  • Green Peel Fresh Up:

zachte methode voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces

  • Green Peel Energy:

vitaliteits-en regeneratie-boost voor de huid, tevens probleemoplossend

  • Green Peel Classic:

intensieve vervellingskuur, huidproblemen verminderen zichtbaar

 

"Een nieuwe huid in 5 dagen met de Green Peel Classic"

Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te vervellen.

1e dag;

De behandeling heeft plaatsgevonden, het regeneratieproces is begonnen door de massage met het kruidenmengsel. De huid is licht rood en voelt wat branderig aan, zoals bij lichte zonnebrand. Essentieel is nu ook het huidverzorgingsplan voor thuis.

2e dag;

De huid kan er nog normaal, blozend uitzien. Het gebruik van de speciaal afgestemde producten is erg belangrijk.

3e dag;

De eerste tekenen van huidschilvering en/of vervelling worden merkbaar, dit kan afhankelijk van de regeneratiecapaciteit van de huid minder of meer zichtbaar zijn.

4e dag;

Het peelingproces van de huid is duidelijk zichtbaar door meer vervelling.

5e dag;

Vijf dagen na de peeling behandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid is niet rood, maar fris, glad en schoon en krijgt een jongere uitstraling.

De huid is nu volledig gepeeld. En u heeft een afspraak bij mij voor de verplichte nabehandeling, deze behandeling bestaat uit waardevolle ingrediënten. Hierna mag u voor het eerst weer water op de huid gebruiken.

De huid is nu wat gevoeliger dan normaal, daarom krijgt u het advies de huid gedurende 6-8 weken goed te beschermen tegen de zon door een product met een hoge SPF. Intensief zonnen of bruinen onder de zonnebank mag absoluut niet in de 6-8 weken erna!
Ook is het aan te raden om na de peeling veel water te drinken tijdens deze dagen. De afvalstoffen worden.

Tijdens de intake kijken we wat voor jou huid de meest geschikte behandeling is.

Misschien regelmatig diep reinigen en onregelmatigheden verwijderen in de salon, in combinatie met de juiste thuisverzorging.

Wij werken met een totaal concept, intensieve behandelingen in de salon en werkzame produkten voor thuis. Behandeling en produkten versterken elkaar en leveren samen het beste resultaat voor huidverbetering.