Ilse

Acces Bars
Acces Bars, in het beste geval word je leven getransformeerd, in het slechtste geval voel je je alsof je een heerlijke massage gehad hebt.

 

Acces bars behandelingen! Voor wie er nog nooit van heeft gehoord: dit is echt de fijnste, makkelijkste manier die ik ken om rust te creëren in je hoofd zonder verplichte praatsessies of diep graven naar oud zeer. Het levert een gevoel van totale ontspanning op, er ontstaat ruimte en het kunnen loslaten van piekergedachten is ook heel fijn. Alles wordt in perspectief geplaatst en je voelt je veel meer in het hier en nu! Althans, zo heb ik het zelf ervaren en hoor het ook terug van mensen die een behandeling hebben gekregen.

Het minste wat je kunt verwachten is anderhalf uur heerlijke ontspanning, alsof je een hoofdmassage hebt ondergaan.

En het beste? Nou.. wat dacht je van nieuwe stappen durven zetten, geen last meer hebben van oude overtuigingen of patronen, mensen en situaties met gemak kunnen loslaten, opschonen van je familielijn, defragmentatie en opschoning van je interne harde schijf, plotselinge inzichten en inspiratie! Je persoonlijke en spirituele ontwikkeling krijgen een boost en je hele systeem heeft er baat bij.

Ook fysiek zijn er vaak verrassende resultaten te merken.

 

Acces_Bars_puntenWat gebeurt er tijdens een behandeling? Je neemt plaats op de behandeltafel. De kleding blijft gewoon aan dus zorg dat je iets makkelijks aantrekt, want de behandeling duurt 60 tot 75 minuten. Gedurende die tijd mag je je heerlijk ontspannen, in slaap vallen is niet erg. Je mag praten of stil zijn, net wat fijner voelt. Vrijwel altijd ontstaat er een ontspannen coaching gesprek waarbij je intuïtie wordt aangesproken.

Tijdens de sessie wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op verschillende drukpunten en sommige posities worden langere tijd vastgehouden. 'Getting your bars run', je energiebanen laten stromen, is feitelijk wat er gebeurd.

Wat er precies door jou ervaren wordt kun je niet voorspellen. Soms pure ontspanning, soms tranen of een herinnering die ineens boven komt. Er zijn mensen die beelden zien uit een vorig leven of een overleden dierbare dichtbij voelen. Lichamen kunnen even gaan trillen, zwaar aanvoelen of juist zo licht als een veertje. Alles mag er zijn en alles is goed.

 

Een behandeling begint met een kort intakegesprek, "terwijl je ondertussen kunt genieten van een heerlijk warm voetbad", waarin jij je wensen aan kunt geven. Bijvoorbeeld of je de massage puur doet voor de ontspanning of juist om bewust je lichaam beter te leren kennen


De massage zelf duurt de door jou aangegeven minuten, 60,90 of 120 minuten, je ligt op een heerlijk verwarmde tafel in een sfeervolle omgeving.