Ilse

RITUAL OF VENETIAN
VENETIAN ICE & GOLD

Koel Af En Ervaar Een Diepe Ontspanning 
Sommige dagen wil je gewoon van het handvat vliegen. Helaas weten maar heel weinig dit te vermijden. Daarentegen is het beter om snel een koel hoofd te houden en de rode kaart te benadrukken. Nog beter – boek jezelf een Venetiaans ritueel bij Xanne’s Beautysalon. Deze cosmetische behandeling helpt op drie niveaus. In het begin krijgt je gezicht een ijskoude maar aangename schok. Dit is goed voor de cellen. Het is als een schok door de huid. Het wekt vermoeide cellen op Een eersteklas cosmetische ervaring.

 

IJS & GOUD

Venetian Ice & Gold is een veel gegeven behandeling bij ons in de salon. Klanten vinden het leuk dat ze een geur ijsmasker mogen kiezen. De behandeling geeft een welnessgevoel, maar heeft toch het resultaat van huidverbetering! Een super behandeling voor de zomermaanden.

 

SALTO VITALE

Blijf Cool, Verhoog Je Energieniveau
Biodynamische lymfeactivering volgt in de tweede stap. De geaccumuleerde afvalstoffen in het weefsel worden verplaatst; eventuele verstoppingen onder de ogen vloeien weg. Het gezicht is inwendig bevrijd van de lymfatische belasting om ervoor te zorgen dat uw teint energieker lijkt. Het gebeurt allemaal terwijl je ontspant.

Dromerig genieten
Geniet van de behandeling alsof je een dag op het Lido van Venetië omarmt. Gondels in plaats van auto’s, grachten in plaats van straten. IJs en goud. Droom van de zee. Heel eenvoudig jezelf zijn. Je geest heeft dat nodig. Je lichaam volgt je geest. Je huid regenereert. Dit is het Venetiaanse ritueel op zijn mooist.

 

IJS ONTMOET GOUD

Gedaan En Afgestoft
De derde stap is zijn gewicht in goud waard. Zodra je huidweefsel is gereinigd en je cellen zijn geschrokken totdat ze ‘volledig wakker’ zijn, wordt goud in je teint gemasseerd – fijne 24-karaats gouden vlokken.

Het lijdt geen twijfel dat de huid buitengewoon goed goud verdraagt. Goud geeft de teint stabiliteit. Goud breekt het licht, met als gevolg dat lijnen en rimpels nauwelijks zichtbaar zijn. Goud versterkt de weerstand van de huid en doet de huid zoveel goed. Goud maakt je mooi.

 

VENETIAN RITUAL EEN PERFECT GESCHENK

Wat te geven aan de persoon die alles heeft?
Liefst iets buitengewoons!
Een tegoedbon voor een Venetiaans ritueel.
Deze cosmetische behandeling is zelfs erg populair in de zomermaanden.