Ilse

BIO FACE LIFTING
 

Bio- facelifting is één van de vele behandelingen die u kunt ondergaan met een ontgiftend effect. Door een dieptereiniging worden overtollige vetten, dode huidcellen en talgafvalstoffen verwijderd. Uw huid ziet er na een lifting gladder en strakker uit.

Indicaties Bio-facelifting

De lifting is een dieptereiniging van de huid en:

  • vermindert rimpels en plooien
  • vermindert kringen onder de ogen
  • versterkt het bindweefsel
  • verbetert het huidbeeld aanzienlijk

Resultaat Bio-facelifting

Na de lifting ziet uw gezicht er strakker en gladder uit en krijgt u in zijn geheel een betere uitstraling. De spieren en huid krijgen hun spankracht weer terug en de huid is beter in staat om hoogwaardige werkzame stoffen op te nemen.

De lifting is een intensieve verzorging met voedingsstoffen, die een verwaarloosde huid direct een flinke oppepper geeft. De lifting is zeer effectief in combinatie met een consequente basisverzorging met op elkaar afgestemde verzorgingsproducten. Alleen dan bereikt u het beste resultaat.

Behandeling

Net onder de huid kunnen afvalstoffen ontstaan waardoor uw gezicht een grauw en gezwollen uiterlijk kan krijgen. Plooien en rimpels lijken dieper, maar ook kringen en gezwollen ogen ontstaan mede door deze vastzittende afvalstoffen.

De lifting wordt aangebracht op de lymfebanen en spierverloop van het gezicht. Het product krimpt op de huid, waardoor de lymfevaten in werking worden gezet om de afvalstoffen af te voeren naar de bloedbaan. Het resultaat is een betere doorbloeding, dubbele dieptereiniging en vermindering van zwellingen net onder de huid.