Ilse

Wandel coaching
Voel jij in je lichaam klachten die je beperken in je beweging en misschien zelfs in je levensvreugde? Vaak gaat spanning in je lijf samen met spanning in je gedachtenpatronen, door een massage komen die spanningen los waardoor er lichamelijk en mentaal ruimte ontstaat, je ervaart meer energie. Soms is om echt los te laten meer nodig dan een goede massage. Zodoende bied ik je ook coaching. Als coach help ik je, tijdens en naast de massage, oude patronen te doorbreken en nieuwe stappen te zetten in het leven dat je wél wilt leiden

Mensen helpen, dat is wat ik diep van binnen wil doen. Lange tijd zocht ik naar een passende manier. Als masseur lukt het mij jou fysiek te helpen. Spanning die voortkomt uit stress of emotie en die je opslaat in je lichaam masseer ik weer los. Maar om écht los te durven laten is soms meer nodig dan een goede massage.

Iedereen heeft frustraties, angst, verdriet en pijn meegemaakt waardoor je geneigd bent om wat krapper en benauwder te gaan leven. Je beschermt in feite jezelf om niet nogmaals een negatieve ervaring op te doen. Maar er komt ook een moment dat jouw zelfbescherming een beperking wordt en er een verandering nodig is om weer te kunnen groeien en genieten. Bij die verandering wil ik jou helpen.

Ik help je om een beter inzicht te krijgen in jezelf. Ik leer je vanuit je eigen kracht te leven en dat doe ik op een manier die bij jou past, op jouw tempo en binnen jouw mogelijkheden. Ik ga met je in gesprek over de vragen en frustraties die op dit moment bij jou spelen. Wat is nou de kracht die jou vooruit wil duwen en wat is juist datgene wat ervoor zorgt dat je tot stilstand komt?

Ik wil je helpen oude patronen te doorbreken en nieuwe stappen te zetten in het leven dat je wél wilt leiden.

Een wandel coaching duurt minimaal 120 minuten.